Kwaliteitskeurmerk – Huisartsenpraktijk Hage – Groningen
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hage
Johan Dijkstralaan 3 9744 DA
Groningen

Kwaliteitskeurmerk

We kregen opnieuw het kwaliteitskeurmerk NHG-praktijkaccreditering

In 2023 kregen wij opnieuw het kwaliteitskeurmerk NHG-praktijkaccreditering. Het keurmerk betekent dat wij voldoen aan landelijk gestelde normen voor kwaliteit. En dat we voortdurend en systematisch werken aan verbetering. Als patiënt bent u hierdoor verzekerd van de best mogelijke zorg. Het keurmerk is ontwikkeld door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG).

Hoe kregen wij het keurmerk?

Om voor de eerste keer voor het keurmerk in aanmerking te komen werd de praktijk helemaal doorgelicht. Er werd gekeken naar de organisatie, praktijkvoering en medisch handelen. Daarnaast gaven patiënten hun mening over de huisartsenpraktijk door een enquête in te vullen. Met deze informatie stelt de praktijk verbeterplannen op en voert ze die uit.

Nadat het keurmerk voor het eerst is afgegeven wordt iedere drie jaar gekeken of we de verbeteringen hebben doorgevoerd en of we nog aan alle voorwaarden voldoen. Dat was dus opnieuw het geval.

Uw mening is belangrijk voor ons

Een geaccrediteerde praktijk kent graag de klachten en ideeën van patiënten. Alleen dan kunnen we  de praktijk steeds weer verbeteren. Onze medewerkers horen dus graag welke ideeën u heeft. Al uw opmerkingen zijn welkom. Uw mening is belangrijk voor ons. Of het nu gaat om onze manier van werken, de vakbekwaamheid of iets totaal anders. De doktersassistente neemt uw opmerkingen graag in ontvangst.

Wilt u de resultaten van de enquetes uit 2023 bekijken?

Klik hier voor de uitkomsten voor dokter Hage en dokter De Zeeuw
Klik hier voor de uitkomsten voor Huisartsenpraktijk Hage

Jaarverslagen

jaarverslag 2018
jaarverslag 2019
jaarverslag 2020
jaarverslag 2021
jaarverslag 2022
jaarverslag 2023