Afspraak maken
Spreekuur huisarts
Als u voor 8.30 uur belt, kunt u meestal dezelfde dag terecht. De doktersassistente vraagt waarom u langs wilt komen, zo kan zij genoeg tijd plannen voor uw bezoek. Daarbij maakt de assistente ook de afweging of uw klacht spoedeisend is. U kunt uw afspraak ook online plannen via de patiëntenomgeving.
Wilt u meer zaken bespreken?
Vertel dit aan de assistente. Zij maakt dan een dubbele afspraak voor u.
Huisbezoek
Kunt u door uw gezondheid of klachten niet naar de praktijk komen? Tussen 8.00 uur en 10.00 uur vraagt u een huisbezoek aan voor dezelfde dag.
Spreekuur doktersassistente
Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag houdt de assistente spreekuur. Voor dit spreekuur kunt u telefonisch een afspraak maken. Dit kan nog niet online. U kunt bij de assistente terecht voor bijvoorbeeld:
- oren uitspuiten
- wratten aanstippen
- injecties
- bloeddruk meten
- hechtingen verwijderen
- maken van een uitstrijkje
Spreekuur praktijkverpleegkundige
Heeft u diabetes, astma/COPD, boezemfibrilleren, een hart – of vaatziekte of een hoog risico daarop? Dan krijgt u begeleiding en behandeling van de de praktijkverpleegkundige. Ook begeleidt zij mensen met dementie en ouderen met een kwetsbare gezondheid. De praktijkverpleegkundige overlegt regelmatig met de huisarts over de behandeling. Daarnaast kan de praktijkverpleegkundige u helpen bij het stoppen met roken. Voor het spreekuur met de praktijkverpleegkundige kunt u telefonisch een afspraak maken.
Praktijkverpleegkundige GGZ – hulp bij psychische klachten
Heeft u psychische klachten? Bespreekt deze dan eerst met uw huisarts. Daarna kan de huisarts aan de praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) vragen om u verder te helpen. Bijvoorbeeld met de verheldering van uw problemen en met een kortdurende behandeling. De POH-GGZ bespreekt regelmatig met de huisarts hoe het gaat. Net als de huisarts heeft de praktijkondersteuner GGZ beroepsgeheim.